satılık laths için ürünler (17)

Kuruyemiş deniz hıyarı

Kuruyemiş deniz hıyarı

Nem < %5 Kum yok Tuzluluk < %2 Renk: Siyah veya Kahverengi Ağırlık: 80-100 adet/kg veya 160-200 adet/kg Boyut: 4.5-7.5 cm Raf ömrü: Oda sıcaklığında serin, kuru bir yerde saklandığında 2 yıl boyunca korunur Şeker yok, koruyucu yok ve kimyasallar yok. Besin maddeleri insanların daha kolay emebilmesi için daha uygundur.
Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Spargelin Farklı Kesimleri Spargel (Aspargus officinalis L.) dayanıklı, çok yıllık bir tarım bitkisidir; beyaz veya yeşil sürgünleri (sapları) sebze olarak kullanılır. Aşağıdaki çeşitleri sunuyoruz: beyaz/yeşil farklı uzunluklar ve çaplar Saplar Uçsuz kesimler (orta kesimler) Uçlu kesimler (uçlar ve kesimler) Uçlar
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan
Muskat - Bütün Baharatlar

Muskat - Bütün Baharatlar

Mace'i çok seviyoruz ve Muziris'in sembolik baharatı haline geldi. Mace (İngilizce'de mace), muskat fındığının kırmızı kabuğudur, bu nedenle tatları oldukça yakındır. Ancak, mace çok daha nazik ve ince bir tada sahiptir, çam ve tatlılık notaları getirir. Küçük miktarlarda, ya ince doğranmış ya da doğrudan hazırlıklarınıza infüze edilerek kullanılır. Köken: Banda Adaları, Endonezya Kalite: çiçekler, Özel, Kırmızı-Turuncu
Hazırlanmış sardalya filetosu

Hazırlanmış sardalya filetosu

Çıkarıcı balıkçılık yoluyla elde edilen dondurulmuş işlenmiş sardalya filetoları. Glazürlü dondurulmuş ürün (15%-20%) karton kutulara yerleştirilmiş, etiketlenmiş ve paletlenmiştir.
Elecampane Ekstresi

Elecampane Ekstresi

Inula helenium L. kökünden ekstrakt. Oran 4:1
Kaliteli İnkübatörler - Sıvı İnkübatör Soya için

Kaliteli İnkübatörler - Sıvı İnkübatör Soya için

Birleşik Krallık merkezli LEGUMETECHNOLOGY şirketi, baklagiller için farklı inokülan ürünleri ve bitkilerin gelişimini destekleyen bakteriler ve mantarlar içeren kompleksler üretmekte ve geliştirmektedir. Her baklagil farklı bir inokülan gerektirir, bu nedenle legumetechnology elit suşlar üzerinde çalışmaktadır. Soya fasulyesi, yonca, bezelye vb... Catelin Logi Seed, Fransa'daki muhatabınızdır. Tarım verimliliğinizi ve topraklarınızın verimliliğini artırmak amacıyla, ekibimiz size çok maliyetli ve kirletici kimyasal gübreler için bir alternatif sunmaktadır. Gerçekten de, size tarımlara gerçek fayda sağlayan çeşitli baklagil inokülanları sunuyoruz. Ayrıca, colourfix, mycofix, rootfix ve pellifix ürünleri de ürün yelpazesini tamamlamaktadır.
Organik Nohut

Organik Nohut

En yüksek organik kalitede organik nohut, Türkiye menşeli.
Sebze bezelyesi

Sebze bezelyesi

Sebze bezelyesi ihraç ediyoruz. Teslimat, kendi teslimat temeline veya alıcıya yol ve demiryolu ile yaptığımız teslimata göre mümkündür. Anlaşmaya göre çeşitli ambalaj seçenekleri mümkündür: 20, 25, 40 kg torbalar, 1000 kg büyük torbalar, euro paletler.
Zeytinyağında Bebek Kalamar - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Zeytinyağında Bebek Kalamar - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Ahtapot, kendi tentakileriyle doldurulmuş, ince ve el yapımı bir üretim süreciyle hazırlanmıştır. Tek tek elle temizlenir ve zeytinyağı eklenir. Lezzeti ve dokusuyla sürpriz yapan, yumuşak ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Parça: 10/15 Parça: 3/5 Parça: 5/8
SHILAJIT REÇİNESİ 30 g

SHILAJIT REÇİNESİ 30 g

30 gram YOOKA Shilajit reçinesi, %100 vegan, el yapımı en yüksek kaliteli bir besin takviyesidir. Shilajit reçinelerimiz, Pakistan Himalayaları'nda, 5100 ile 5500 metre arasında bir yükseklikte toplanmaktadır. Reçine, tüm mineralleri ve faydaları korumak için 45 ila 60 gün boyunca doğal olarak güneşte kurutulmaktadır. Endüstriyel yöntemlerin aksine, Shilajit reçinelerimiz maksimum saflığı garanti etmek için 40 kez nano filtrelerle arındırılmaktadır. Gıda sınıfı cam ambalajımız, reçinenin aşırı sıcaklık koşullarında bile bütünlüğünü korumasını sağlar. YOOKA Shilajit, enerji dengesini yeniden sağlar ve kronik yorgunluk sendromu, anemi, kronik ağrı, sindirim bozuklukları ve osteoartrit gibi birçok hastalığı önler. Shilajit'in doğal bileşenleri, organlar ve kaslar üzerinde doğrudan etki ederek optimal emilim sağlar.
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.
Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi

Chiktail Hamsi Ref: SAL029 İçerik: 190 g
Spelt - Tahıllar

Spelt - Tahıllar

Bu bir tahıl ürünüdür. Olgunlaşma süreci, birçok fungal hastalığa karşı dayanıklıdır, bakıma ihtiyaç duymaz. Başak, kirden kapalıdır, biriken nemi kaybetmez, zararlılardan korunur. İçeriğinde bol miktarda protein, az kalori ve değiştirilemeyen birçok amino asit bulunmaktadır. Ayrıca diğer vitaminler ve çeşitli makro ile mikro besin maddeleri içerir. Ondan ekmek, lapalar, çorbalar, krakerler, soslar ve kremler, balık, et için garnitürler ve tatlılar gibi birçok farklı yemek hazırlanabilir.
Hellma Şeker Çubukları 1000 x 4,0g

Hellma Şeker Çubukları 1000 x 4,0g

Hellma Şeker Çubukları 1000 Adet - Özellikle Gastronomi veya Ofis Gibi Büyük Tüketiciler İçin Hellma şeker çubukları, sıcak içeceklere tat katmak için pratik şeker porsiyonları olarak bilinen, zarif ve şık bir şekilde tasarlanmıştır. Özellikle gastronomi veya ofis gibi büyük tüketiciler için özel olarak üretilmiştir. Hellma şeker çubukları, 1000 adet tek porsiyon içeren kutuda.
Baharatlı Ringalı Sos

Baharatlı Ringalı Sos

Baharatlı Ringalı Filetolar Ref: SAL055 İçerik: 200 g
Nohut - Baklagiller

Nohut - Baklagiller

Nohut, Orta Doğu'nun en eski baklagillerinden biri olan bir gıda ürünüdür; 7 bin yıldan fazla bir süre önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Batı ve Orta Asya, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika ülkelerinde yaygındır. Humus ve falafel atıştırmalıkları bu baklagilden yapılmaktadır. Kızartılmış nohutlara Lelebee denir. Nohut, vegan, vejetaryen ve Hint mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Geleneksel olarak, nohut kullanımı Akdeniz bölgesi için geçerlidir. Nohut, özellikle Hint mutfağında kullanılan nohut unu üretiminde kullanılmaktadır. Örneğin, İtalyan mutfağında ise düz kekler olan farinatalar yapmak için kullanılmaktadır, ancak İtalya'daki nohut yetiştirme hacimleri önemsizdir. Beyaz tohum çeşitleri genellikle gıda için kullanılmaktadır. Isıl işlem, mercimek ve bezelyeye göre daha fazla zaman alır. Nohut tohumları çinko ve folik asit kaynağı olarak hizmet etmektedir.